政治家や選挙は、自由に投票し、積極的に参加民主主義、変更、オンライン投票の投票で
left right close

Jozefina Topalli

> アルバニア > 政治家 > Partia Demokratike e Shqipërisë > Jozefina Topalli
Jozefina Topalli あなたの意見は、サポートと投票できる状態になります。オンライン投票する!
PD
 
写真 Jozefina Topalli

Jozefina Topalli - 〜のために

Politikane shqiptare. | An Albanian politician.
 NO! Jozefina Topalli

Jozefina Topalli - 〜に対して

Kliko, në qoftë se ju nuk e mbështesin Jozefina Topalli. Thuaj pse. | Click, if you do not support Jozefina Topalli. Say why.

のためのオンライン選挙結果 "Jozefina Topalli" のオンライン選挙結果グラフ

graph
SQI: Jozefina (Çoba) Topalli (26 nëntor 1963, Shkodër) është politikane shqiptare. Është njëherësh nënkryetare e Partisë Demokratike dhe pjesëtare e Kuvendit që nga viti 1997. Jozefina Topalli është gruaja e parë Kryeparlamentare në gjithë historinë parlamentare në vend dhe e gjashta Kryetare e Kuvendit të Shqipërisë në historinë parlamentare pluraliste, që nga viti 1991. Ajo e mori detyrën në muajin shtator 2005 dhe u rizgjodh Kryetare e Kuvendit për një mandat të dytë katër vjeçar, në shtator 2009. Në dy legjislatura paraardhëse radhazi (1997-2001, 2001-2005) zonja Jozefina Topalli ishte në ...
〜のために33〜に対して   Sipas mendimit tim, Jozefina Topalli është mjaft i mirë politikan. Ajo ka mbështetjen time!, positive
〜のために33〜に対して   Unë jam kundër! Jozefina Topalli është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e saj politike., negative
現在の選好率
〜のために Jozefina Topalli

Topalli: Aty ku ishte busti i Stalinit, ngritëm Gurakuqin


Përkujtohet 23-vjetori i demonstratës së parë antikomuniste të zhvilluar në Shkodër. Paraditen e djeshme, në hollin e hotel-turizmit janë bërë bashkë të gjithë protagonistët që kujtuan rrëzimin e bustit të Stalinit kundër regjimit komunist që u mbajt në një ditë të ftohtë janari. E pranishme në këtë ceremoni ishte dhe kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Jozefina Topalli. Ajo vlerësoi kurajën e atyre qytetarëve shkodranë ...


Topalli: Fitore të thellë më 23 Qershor, jemi ndryshimi


Kryetarja e Kuvendit Jozefina Topalli shprehu bindjen në fitoren e Partisë Demokratike në zgjedhjet parlamentare 23 Qershorit. Gjatë një takimi me strukturat dhe simpatizantët e PD në Tropojë me rastin e 22 vjetorit të themelimit të kësaj dege, Topalli tha se fitorja e 23 qershorit do të jetë një fitore e thellë, sepse ne jemi ndryshimi, sepse ne duam një Shqipëri të zhvilluar, një Shqipëri që ecën përpara. “Partia Demokratike është parti e vizionit. Partia ...


Jozefina Topalli: 3 ligjet presin votën e opozitës, do të...


... jenë çdo seancë plenare Kryetarja e Kuvendit priti në takim senatorin Rene Van Der Linden, ish-president i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës Pak ditë para nisjes së sesionit të ri parlamentar, Kryetarja e Kuvendit, Jozefina Topalli, deklaroi se tri ligjet e integrimit do të jenë në axhendë deri në ditën kur opozita do të japë votën e saj pro miratimit të tyre. Duke i bërë thirrje lidershipit të majtë të votojë tri ligjet, Kryetarja ...


[TOP 4]

> Jozefina Topalli > ニュース
 
jozefina coba topalli fb, Jozefina Topalli bjografia その他...
load menu