政治家や選挙は、自由に投票し、積極的に参加民主主義、変更、オンライン投票の投票で
Groen

Project 'Groen Lint' scoort tot in New York

Groen 41%

button ElectionsMeter.com

 

OOSTENDE - Eli Devriendt, landschapsarchitect van de stad, en Karel Vanackere, directeur van het AGSO, hebben op een internationaal congres in New York het project ‘Groen Lint’ voorgesteld.

 

De conferentie bracht 900 deelnemers samen uit twintig landen. Oostende was de enige Belgische vertegenwoordiger en bracht een anderhalf uur durende presentatie met meer dan 160 slides. ‘Naast algemene informatie over de stad, brachten we een uiteenzetting over de resultaten van de Europese wedstrijd die Oostende organiseerde rond het ‘Groene Lint’. Van onze kant leerden we veel bij over de visie van de Amerikanen op stedelijke parken in de 21ste eeuw. Zo werken ze er vaak samen met de privésector. Bedrijven huren bijvoorbeeld een stuk openbaar domein om een product voor te stellen en de opbrengst daarvan wordt geïnves. eerd in de verdere ontwikkeling van parken’, zeggen Devriendt en Vanackere.

...

 

 

13 september 2012

Lees meer: www.nieuwsblad.be

13.09.2012


tetris -
それ旗no spam

ElectionsMeterのテキストの内容に関して責任を負いません。いつもの著者を参照してください。すべてのテキストElectionsMeter上に公開され、著者とは、元のソースへの参照元の名前を含める必要があります。ユーザーは、著作権侵害の通知を義務付けられている。注意してサイトのポリシーをお読みください。

先頭の世論調査に: > Belgium > パーティー > Groen
 
load menu