政治家や選挙は、自由に投票し、積極的に参加民主主義、変更、オンライン投票の投票で
Hrvatska socijalno-liberalna stranka

HSLS: Glasujte za nas ili stiže MMF ‎

Hrvatska socijalno-liberalna stranka 40%

button ElectionsMeter.com

 

ZAGREB - Ili HSLS ili MMF, poručio je danas HSLS-ov tim na čelu s predsjednikom stranke Darinkom Kosorom prezentirajući svoj gospodarski program za parlamentarne izbore malim i srednjim poduzetnicima, medijima i stranačkom članstvu u Hrvatskom novinarskom domu u Zagrebu.

- HSLS je jedina prava alternativa HDZ-u i Kukuriku koaliciji. Naš je program za sve one koji misle drugačije, rekao je Kosor.

Istina je - želimo smanjiti javnu potrošnju, ukinuti županije, želimo smanjiti broj djelatnika u državnoj upravi, lokalnoj samoupravi i državnim tvrtkama. Želimo da socijalnu naknadu primaju samo siromašni i socijalno ugroženi, a želimo i drugačiji sustav poticaja i subvencija u gospodarstvu. Zašto tu istinu ne smiju govoriti druge političke opcije?, rekao je Kosor.

Cilj HSLS-a je, navodi, zaposliti 100.000 ljudi koji su ostali bez posla i to u malo i srednje poduzetništvo, a ne u općine, gradove ili županije niti u državne agencije i korporacije.

...

 

 

09.10.2011.

Pročitajte cijeli članakwww.seebiz.eu

2011-10-11


amalia -
それ旗no spam

ElectionsMeterのテキストの内容に関して責任を負いません。いつもの著者を参照してください。すべてのテキストElectionsMeter上に公開され、著者とは、元のソースへの参照元の名前を含める必要があります。ユーザーは、著作権侵害の通知を義務付けられている。注意してサイトのポリシーをお読みください。

 
load menu